Z Moneto v višave

14.07.2017

Odslej boste lahko, ko boste v hribih žejni, lačni ali pa boste želeli prespati v koči, navedeno plačali z Moneto.

Z Moneto v višave

Z Moneto lahko plačate v naslednjih kočah:

TRIGLAVSKI DOM NA KREDARICI

Triglavski dom na Kredarici je najvišja slovenska planinska postojanka in je postavljena na nadmorski višini 2.515 m. Od doma je lep pogled proti Malemu in Velikemu Triglavu ter izginjajočemu ledeniku pod njim.

Več preberite tukaj

KOČA PRI TRIGLAVSKIH JEZERIH

Koča stoji med Dvojnim (Triglavskim) jezerom in umetnim jezerom Močivec pod ostenjem Tičarice. Koča stoji na nadmorski višini 1685 m.

Več preberite tukaj

KOČA PRI SAVICI

Koča je postavljena na Kopiščih v zahodnem koncu ledeniške kočne Ukanc. Koča stoji na nadmorski višini 653 m. Od nje vidimo stene in strma gozdnata pobočja, ki s treh strani zapirajo konec doline, na južni strani pa se dvigajo severna pobočja bohinjskih gora proti Voglu.

Več preberite tukaj

DOM NA KOMNI

Dom stoji na nadmorski višini 1520 m na razglednem vzhodnem robu planote Komne, ki se strmo dviga nad zatrepom Bohinjske doline pri Savici. Če pogledate na vzhod, vam kot na dlani leži Bohinjsko jezero z Rudnico na vzhodni strani jezera, Pokljuko na levi in Jelovico na desni strani doline.

Več preberite tukaj

DOM V KAMNIŠKI BISTRICI

Dom stoji na nadmorski višini 600 m, v zgornjem koncu alpske doline Kamniška Bistrica tik nad jezercem, v katerega se iz več kraških izvirov ob obali zliva Bistrica. Od doma je lep razgled na venec Kamniških Alp, ki obkroža dolino.

Več preberite tukaj

Nazaj